Мис Джуки Габриела Радославова издържа мъжа си, а с парите

...
Мис Джуки Габриела Радославова издържа мъжа си, а с парите
Коментари Харесай

Мис Джуки издържа мъжа си

Мис Джуки Габриела Радославова устоя мъжа си, а с парите от сватбата го е завела на меден месец в Турция.

Госпожа Гълъбова, както към този момент се написа миската, се е отдала на спа и релакс дружно с половинката си в Дидим, научи седмичник. Младоженците съумяха да съберат солидна сума вместо дарове за сватбата си и взеха решение да ги разпилян за меден месец.

Злите езици разкриват, че Габи е отделила част от спестяванията си, с цел да направи почивката в действителност вълнуваща. Оказа се, че футболистът ентусиаст е много по-стиснат от Габи що се отнася до дарове, сметки и изненади.

Макар хубавицата да се хвалеше, че е намерила мъжа на живота си, Велизар е надалеч от определението „ съвършен “ в доста връзки. Освен, че платила самолетните билети до Дидим, силиконката платила целия престой в курорта.

Габриела проявявала изключителни искания към външния тип на Велизар. Миската държала да се обличат в едни и същи цветове, както и да се фотографират всеки ден, запечатвайки миговете от пътешествието. Според осведомени Велизар се влюбил освен в позитивните качества на миската, само че и в негативните, които я вършат същинска.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР