Мис България триумфира с голямата награда в Мастършеф. Лора Асенова,

...
Мис България триумфира с голямата награда в Мастършеф. Лора Асенова,
Коментари Харесай

Божана Кацарова издаде: 100% сигурно, Мис България печели „Мастършеф“!

Мис България победи с огромната премия в " Мастършеф ". Лора Асенова, която плени журито с веганско брауни, е огромният победител в готварския формат.



Това изрично съобщи устата кулинарка Божана Кацарова. Ресторантьорката е доста близка с продукцията. Преди години Божана завоюва " Мастършеф ", а кариерата й се изстреля нагоре.

" От сигурен източник, тя печели ", написа Божана и качи фотография на Асенова.

Божана има куп връзки в предаването. Кацарова, която при започване на година взе участие в " Сървайвър ", е в отлични връзки със настоящия състав на журито - шефовете Таралежков, Кустев и Сарафов. И е изцяло допустимо занаятчия готвачите да са й подшушнали кой е спечелилият. Той от дълго време е явен, защото фотосите на " Мастършеф " завършват още преди повече от 2 месеца. Възможно е обаче Божана да лъже, с цел да има напрежение и да се приказва за шоуто. Ходът с оповестяването на спечелилия в риалити формат, който обаче да е подправен, е употребен от години като пиар трик на огромни продукции.
 Лора е едно от най-красивите лица, които ни демонстрират форматите през тази година Лора е едно от най-красивите лица, които ни демонстрират форматите през тази година
Лора, която печели наградата Мис България Вселена през 2019 година, направи усещане на всички фенове на шоуто още с появяването си. Мацката е почитател на здравословен метод на живот. И в идващите епизоди сигурно ще шашне още повече началник кулинарите и феновете на предаването.
 Божана издаде огромната загадка Божана издаде огромната загадка


" Много обичам морска храна, само че обичаното ми е патешко магре. Който е опитал от това мое ядене, си е облизал пръстите ", споделя Лора Асенова. Красавицата заобикаля да разяснява персоналния си живот. Затова не се знае дали има мъж, който е завладял сърцето й. Със сигурност претендентите са доста, само че Асенова отбягва тази тематика.

Самата оповестена за победителка отхвърли пред " България Днес " да разкрие дали печели формата. " Засега няма да разясня нищо. Ще приказвам, когато бъде излъчен последния епизод " - сподели Лора Асенова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР