Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова получи международно признание по

...
Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова получи международно признание по
Коментари Харесай

Мис България с приз за най-добър модел в Милано

Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова получи интернационално самопризнание по време на Седмицата на модата в Милано, което е първо за България.

Вероника сграбчи отличие за “Най-добър модел” по време на празничната вечер в чест на прета портетата. Тя бе определена измежду интернационалните модели взели присъединяване в седмицата на модата.

Българската дизайнерка Таня Ян сподели моделите си в 17 ч в центъра на Милано,под ритъма на “Вечеряй Радо. Тя избра преди два месеца за свое лице точно Вероника Стефанова.

Италианците бяха смаяни от качествената продукция,която показа.

Вероника, която развива и сполучлив бизнес с фешън салони в България показа и свои екип от веригата си студиа, които работеше един до друг с най-известните гримьори и фризьори от целия свят.

Мартина Глабчева и Николета Серафимова демонстрираха грим и прическа на международно равнище и дружно с Веронока показаха родината ни на висота.

Вероника показа, че премията която сграбчи значи доста за нея, фамилията и страната ни по време на конференцията след награждаването.

Момичетата провокираха български възторг на най-голямата фешън седмица в Европа.

Нашенката също така се похвали и със фотоси от афтър-партито на Филип Плейн, където бе измежду специфичните посетители модели.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР