Мис България ходи по улиците без маска. Радинела Чушева, която

...
Мис България ходи по улиците без маска. Радинела Чушева, която
Коментари Харесай

Мис България Радинела Чушева тръгна без маска

Мис България върви по улиците без маска. Радинела Чушева, която е настоящата носителка на купата, не се преценява много-много с нарежданията на здравния министър, разбра HotArena.

Тя бе снимана от папараци по време на посещаване при майка си в дома й. В първите по-топли дни на април, някогашната адреналинка от „ Господари на ефира ” смени зимните палта с летни тоалети, написа „ България през днешния ден ”.

Радинела се пусна по къси панталонки и фино яке, само че отхвърли да постави маска. Тя обаче се отбрани, като съобщи, че когато е на открито сама, не вижда смисъл да носи защитна екипировка.

„ Нося маска, когато съм в супермаркетите и когато вървя по улиците сред хората. Спазвам всички ограничения на оперативния щаб, седнал съм си у дома и макар че времето ме изкушава излизам единствено до магазина и до дома на фамилията ми, с цел да ги видя.

Нося маска, тъй като не се опасявам за себе си, само че ме е боязън за здравето на моите близки. Затова подхващам всички ограничения за сигурност ”, разяснява още Радинела.
Тя показа още, че не носи маска, когато кара или се придвижва сама. Но във всеки различен случай прецизно съблюдава разпоредбите. И даже при среща с майка си носи сходно защитно средство.

Миската също е наранена от ковид, откакто отпадат редица задължения за нея и околните й–ревюта, фотосесии, пътувания... Затова остава у дома до момента в който изключителното състояние не отмине. Съжалява само, че изненадата за юбилея на майка й–ваканция в чужбина, се е провалила.

Бившата адреналинка признава, че прекарва времето си вкъщи в тренировки или като опитва в готвенето.

„ Започнах да опитвам да сготвям, само че пък аз пребивавам сама и няма какво толкоз да приготвям–една салата и чаша вино ми стигат ”, споделя Радинела.
Празниците обаче счита да прекара вкъщи, а не в църквата, без значение, че е мощно вярваща.

Самата Радинела ще съблюдава карантината до май, само че разкрива, че нейни познати се готвят за протест, в случай че изключителното състояние се удължи.

„ Почти съм сигурна, че повече от 13 май не могат да ни задържат, тъй като доста хора ще излязат по улиците. Чувам се по телефона с мои другари и познати, които ще съблюдават карантината до 13 май, само че по-късно ще излязат на протест, в случай че това продължи ”, споделя още Радинела.

Тя е на мнение, че хората би трябвало да изградят имунитет и не могат да останат толкоз време без приходи. Но има вяра, че възбраната за възрастните и болните би трябвало да остане, до момента в който здравите би трябвало да се върнат на работа, а не да бездействат до безконечност, установи тя.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР