Мис България 2020 Венцислава Тафкова сменя короната с микрофона. Това

...
Мис България 2020 Венцислава Тафкова сменя короната с микрофона. Това
Коментари Харесай

Мис България само пред HotArena: Да, влизам в музикалния бранш

Мис България 2020 Венцислава Тафкова сменя короната с микрофона. Това удостовери самата тя извънредно пред HotArena.

След като по-рано тази седмица разбуни духовете с подозрителна фотография от музикална школа, наш кореспондент се свърза миската.

„ Достигнах най-големия връх в модата за България и съм подготвена самоуверено да заявя, че съм подготвена да подчинявам други върхове. Да, влизам в музикалния отрасъл, само че и не занемарявам модата “, разкри Тафкова и акцентира, че на този стадий приоритет ще й бъде музикалната кариера.

Венцислава акцентира, че това не е непринудено решение или волност, а стъпка, която обмисля отдавна. Нейни близки другари, известни в поп фолк средите, са забелязали музикалните й заложби и са я поощрили да се занимава професионално.

„ От дребна съм доста музикална, само че в никакъв случай не съм мислила да се занимавам с музика. Семейството ми дълги години са били в този отрасъл - занимавали са се с нощни клубове и пиано питейни заведения в Пловдив. Израснала съм с музиканти към мен и може би моето решение да се ориентирам професионално към музиката е разследване на това “, описа Тафкова. Това я прави първата носителка на короната „ Мис България “, станала певица.

„ Благодаря на хората до мен, които поддържаха решението ми, и на вокалния ми възпитател, който се занимава с моята подготовка от доста време насам. Много скоро с изключение на планове, приготвям и една огромна изненада за всички “, разкри Мис България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР