„Мис България 2019“ Антония Петрова по всяка вероятност чака второ

...
„Мис България 2019“ Антония Петрова по всяка вероятност чака второ
Коментари Харесай

Блага вест за Антония и Батинков! Чакат второ бебе през май

„ Мис България 2019 “ Антония Петрова по всяка възможност чака второ дете. Блондинката фрапантно е напълняла в региона на корема, което е извънредно за нейната другояче стройна фигура, написа „ Галерия “.

От няколко седмици Антония, мъжът й Ивайло Батинков и синът им са на Малдивите, където посрещнаха празниците. Типично в неин жанр, Петрова залива обществените мрежи със фотоси и клипове от ваканцията, само че прави усещане, че на всички крие корема си. Докато танцува със сина си в новогодишната нощ на клипче, се вижда изпъкналото й коремче.

По всяка възможност миската към този момент е в средата на бременността, само че наподобява не е качила доста килограми, и краката й са все по този начин слаби. И при първата си бременност Антония показва супер форма. Тогава тя бе наддала само в региона на корема и до последно ходеше с къси рокли и обувки на висок ток. В случай, че миската в действителност е бременна, а не просто е прекалила с празничните трапези, това ще е второ дете за нея и брачна половинка й Ивайло Батинков. Двамата станаха родители за първи път преди три години на дребния Благовест.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР