Мис България 2018 Теодора Мудева ползва градски транспорт, няма корекции

...
Мис България 2018 Теодора Мудева ползва градски транспорт, няма корекции
Коментари Харесай

Новата Мис България ползва градския транспорт и няма корекции

Мис България 2018 Теодора Мудева употребява градски превоз, няма корекции по себе си и е любимец за продобиване на купата „ Мис Свят”. Красавицата печели с естествено лъчение, непретенциозно държание и умеене да танцува, за което може да й завиди и Майкъл Фелпс.

За разлика от множеството миски, Теди излъчва естествена хубост и най-малко за момента няма корекции по себе си. Само преди няколко години тя е била очарователна тийнейджърка, която е имала напълно естествена за възрастта си визия.

И макар, че е носила шини, това по никакъв метод не е засенчило нито усмивката й, нито чара й. Бургазлийката се занимава със спортни танци и точно на тях дължи идеалната си фигура, написа „ Галерия”. Те са повода и да излиза от три години с сегашното си гадже, който също е танцьор. „ Момчето до нея е много надарено и е също толкоз непретенциозно. Прекрасна двойка са заедно”, разясняват техни близки.

Много от приятелите им считат, че в случай че работата не раздели двамата или Теди не се замае от славата, някой ден могат да станат и същинско семейство. Друга любопитна детайлност за Мудева, която мощно я разграничава от останалите миски е, че тя може постоянно да бъде засечена в градския превоз, а не във возилото на някой баровец.

Заради всички тези нейни качества, Теди е на път да се трансформира в фаворитка на българите. Особено откакто миналогодишната победителка Тамара Георгиева бе оплюта поради корекциите, надменното си държание и лъскавия си метод на живот.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР