Мис България 2009 Антония Бередин от миналата седмица официално е

...
Мис България 2009 Антония Бередин от миналата седмица официално е
Коментари Харесай

Тоца си напълни гушата! Ето какво се случи след развода й с Бередин

Мис България 2009 Антония Бередин от предходната седмица публично е разведена жена и още веднъж носи моминската си фамилия Петрова. Преди дни се организира последното дело по бракоразводния развой сред златотърсачката от Пазарджик и към този момент някогашния й брачен партньор – богатия братушка Александър Бередин. За да се яви пред магистратите, на Тоца й се наложи да напусне водите на гръцкия плаж, в който се плацикаше, и да се завърне за малко у нас.

Оказа се, че има за какво да хаби старания в път и нерви в правосъдна зала. Близки до разпадналото се към този момент семейство споделят пред „ Таблоид”, че с подписа си под документите за анулиране на брака хитрата пазарджиклийка е прибрала активи и кеш за над 6 милиона лв. – по „ милка” за всяка година общуване!

До трагичния завършек на любовната си драма с мужика с портфейл като Крез се стигна след куп нелицеприятни кавги. Родената в Пазарджик русокоска се дами за предприемача на 21 март 2012 година в Москва. Вече с брачна халка на ръката, Антония изплака в обществените мрежи, че Саша се оказал с манталитет експлозивен и променлив. Често, вместо обич, русокоската получавала порция домашно принуждение. Според предходни информации баровецът редовно посягал на жена си, поради което тя го наричала „ психопат” и „ алкохолик”.

След цялата караница изглеждаше някак естествено признанието на Мис България, че сама е взела решението за развода и към този момент е щастлива. За да отпразнува развода си, госпожица Петрова още веднъж стегна куфарите към безкрайните пясъци на Гърция дружно с гаджето си - архитекта Николай.

Междувременно в медиите изтече информация, че до момента в който Мисис Русия 2012 пори беломорските талази, Бередин напълно се е пропил. Все по-често сънародникът на Владимир Путин може да бъде видян в центъра на София кьоркютюк, ходещ на зиг-заг без цел и посока.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР