Мис България 2006 г. Славена Вътова ще влезе в амплоато

...
Мис България 2006 г. Славена Вътова ще влезе в амплоато
Коментари Харесай

Славена Вътова жури в новия сезон на България търси талант

Мис България 2006 година Славена Вътова ще влезе в амплоато на жури в есенния сезон на България търси гений по bTV.
Изящната дама с афинитет към спорта и кулинарията ще насърчава и проучва кандидатите за огромната премия от 50 000 лв. по отношение на впечатляващите умения, които те ще показват на сцената на шоуто.

„ Много съм разчувствана, тъй като това е предизвикателство, което стартирам с голямо предпочитание и осъзната отговорност. Защото знаем, че ни следва да се срещнем с хора, които имат разнородни гении, пъстра палитра от дарби”, показа тя в Тази заран.

„ Талантът не е просто заложба, а заложба, върху която доста си работил, концентрирал си напъните си и времето си върху нея “, разяснява Славена Вътова. Тя даде обещание, че няма да бъде най-строгият член на журито, а ще се стреми да открива хубостта във всеки един гений.

„ Трябва да има въображение, предпочитание и да забележим, че е положен труд. Аз ще диря хора, които са целенасочени, вложили са неизменност и темперамент в това да трансфорат заложбите си в своя специалност и метод на живот”, добави тя. „ Много съм заредена, че ще се срещна с такива хора и ще дам всичко от себе си да бъда справедлива в оценката си към тях. “

Славена акцентира, че е сигурна, че и за даровитите състезатели шоуто ще бъде ужасно прекарване, тъй като ще почувстват позитивната и топла атмосфера, основана от невероятния екип. Майката на две деца показа пред феновете на bTV, че развива гениите на момичетатаси под формата на игра, в която взе участие цялото семейство, с цел да усещат те обич, независимост и да се трансфорат в уверени в себе си хора.

Славена Вътова
Славена Вътова е българска манекенка, Мис България 2006 и телевизионна водеща. Родена е на 12 април 1989 година в Шумен. Средното си обучение приключва в Частна британска гимназия Уилям Шекспир, а преди този момент е учила в Математическата гимназия в родния си град.

Започва да следва Египтология в Нов български университет, само че след първата година се реалокира на отдалечено образование по Икономика. През 2005 година Славена печели състезанието Мис Черно море, а година по-късно през 2006 година е определена за Мис България. Тренирала е четири години лека атлетика и три години тенис на маса.

Владее свободно британски и испански. През юли 2012 година Славена печели международния конкурс за хубост Мис Туризъм Интерконтинентал, който се организира в Санто Доминго. Там е определена и за културен дипломат и най-хубав модел. Водила е телевизионното предаване Спорт ТОТО по bTV, както и спортно предаване по Българска национална телевизия. Майка е на две девойки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР