Мис България 2002 Теди Бургазлиева и нейният съпруг Симеон планират

...
Мис България 2002 Теди Бургазлиева и нейният съпруг Симеон планират
Коментари Харесай

Теди Бургазлиева строи еко селище на Хаваите

Мис България 2002 Теди Бургазлиева и нейният брачен партньор Симеон възнамеряват да построят първото екосъобразено и високотехнологичено населено място на Хаваите, разбра HotArena .

“Знам, че звучи налудничаво, само че не е невероятно. Работила съм във финансовия бранш, Симеон също има опит в вложенията. Получихме много предложения от най-различни спонсори, които желаят да ни поддържат. Звучи огромно, само че не е по този начин. Проектът е постижим и действителен. Първоначалната ни концепция беше да го направил в Калифорния, само че не намерихме подобаващ терен. В Хавай успяхме ”, споделя Бургазлиева.

“Искаме да осигурим едно красиво място, на което хората да живеят на чист въздух, да се хранят с хубава храна, да живеят в бамбукови екокъщички… Вече сме намерили компания в Хавай, която да ги построи. Приятели архитекти ни оказват помощ с проекта на градчето. Ние сме такива хора, които непрекъснато поемат някакви опасности. Аз съм по-креативната, а Симеон е по-логичен, допълваме се и се оправяме доста добре ”, описа за проектите си най-красивата българка за 2002г., написа България през днешния ден .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР