Мис България“ 1998 ще разкрие откъде идва мотивацията, която я

...
Мис България“ 1998 ще разкрие откъде идва мотивацията, която я
Коментари Харесай

Наталия Гуркова пред Алекс Сърчаджиева за силата да продължи напред след огромната трагедия

„ Мис България “ 1998 ще разкрие от кое място идва мотивацията, която я е извадила от душевната бездна след загубата на брачна половинка ѝ

Тази събота (18 ноември) от 17:00 ч. по bTV в студиото на „ Животът по автентичен случай “ Александра Сърчаджиева ще посрещне една дама, чиято орис първо я издига до най-високите върхове в кариерата, а по-късно няколко изстрела запращат живота ѝ в нежелана посока. Тя е носителката на купата „ Мис България “ за 1998 година Наталия Гуркова!

 



Наталия бе щастливо омъжена за черногорския предприемач Джордже Михалевич и със фамилията си живееха в Южна Африка. Преди пет години той стана жертва на проведено ликвидиране, само че мощната му брачна половинка продължи напред и през днешния ден е дейна в региона, в която е най-креативна – модата. Зрителите ще видят новите модели на Наталия, а самата тя ще опише какво прави през днешния ден и от кое място идва мотивацията, която я е извадила от душевната бездна след нещастието.

В рубриката „ Моето ново Аз “ ще се срещнем с Таня. Тя е минала през какво ли не в своя близо 40-годишен живот, само че това, което за дълго я събаря и състарява извънредно доста, е загубата на близнаци по време на бременност. Нито едно от двете деца не оцелява и това оставя голям нравствен белег у нея и брачна половинка ѝ за цялостен живот. След доста премеждия, двамата въпреки всичко се снабдяват със наследник, само че контузиите от претърпяното оставят бездънен отпечатък. Таня мечтае за нова визия и усъвършенствано самочувствие, а по какъв начин експертите безусловно ще преобразят живота ѝ, ще разберем единствено в „ Животът по автентичен случай “ по bTV.

 



В рубриката „ Топ 10 “ Филип Буков ще показа десетте паметни изречения или реплики, които в началото са изречени от доста известни родни звезди, а по-късно са се трансформирали в същински крилати изречения. Някои от тях са елементи от песни, други са се появили около значими събития от живота, само че през днешния ден към този момент са се трансформирали в неизменима част от общуването ни. Кои са те, ще разберем в събота (18 ноември) от 17:00 ч. по bTV.



създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР