Мирослав Иванов от Продължаваме промяната определи това, което се е

...
Мирослав Иванов от Продължаваме промяната определи това, което се е
Коментари Харесай

Мирослав Иванов от ПП посочи, че връщането на хартиената бюлетина е опит за погазване на демокрацията

Мирослав Иванов от Продължаваме промяната дефинира това, което се е случило през последните 24 часа като брутална корист за персонално облагодетелстване и реализиране на политически дивиденти.

 

Сред причините на съперниците им гласуването с хартиена бюлетина ще усили изборната интензивност и честността на вота. Депутатът от Продължаваме промяната посочи голямата разлика в невалидните бюлетини при гласоподаване машинно и с хартиена бюлетина. По Българска национална телевизия Иванов съобщи: " Това, което се пробва да се реализира е зад едни подправени изказвания, че българските жители ги е боязън да гласоподават с машина. Аз персонално нямам такива наблюдения. "

На въпрос за гласоподаване с хартия в Европа и те не правят ли изменничество с честния избор по думите на Продължаваме промяната, Мирослав Иванов отговори: " Ние би трябвало да забележим каква е нашата действителност, а тя е следната - има десетки, в случай че не и стотици доказателства за операции на изборния развой в посока съзнателно правене на бюлетини невалидни - по какъв начин се поставя едно тикче или леке от мастило и тази бюлетина става невалидна. Машините в действителност предотвратиха този развой ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР