Миролюба Бенатова коментира днешното участие на Явор Божанков в сутрешния

...
Миролюба Бенатова коментира днешното участие на Явор Божанков в сутрешния
Коментари Харесай

Бенатова направи на пух и прах Божанков: Учебник за загуба: От всичките му думи запомних, че избирателят бил виновен

Миролюба Бенатова разяснява днешното присъединяване на Явор Божанков в утринния блок на БТВ.

Ето какво написа Бенатова във Facebook:

Мария Цънцарова: Как е по-добре - да протестирате против Пеевски или да ви балансира?

Златимир Йочев пита " вършат ли ви на маймуни ", а Цънцарова още веднъж: какво стана с плаката ви: " Искам страна без Борисов, Пеевски и Гешев ".

Той - Явор Божанков - дава отговор с доста думи, от които откъс се вади мъчно.

А, не.

Запомних, че гласоподавателят бил отговорен.

Избирателят, на който не споделиха, че Борисов ще ги крепи, а Пеевски ще ги балансира.

Като всички ръководещи и тези работят по учебник за загуба - упрекват публиката, че не ги е схванала и парадират с неосъществени велики цели.

Депутатът Явор Божанков очевидно изнерви Мария Цънцарова по време на гостуването си в Сутрешния блок на бТВ.

Той бе запитан от Златимир Йочев правилно ли е, че ги вършат на маймуни в Народното събрание, както сподели Христо Иванов.

Божанков обаче не отговори на въпроса, а потегли да напомня по какъв начин Румен Радев се пробва да ръководи страната и да си постанова мненията за Украйна.

Това наложи Цънцарова да му напомни какво го е попитал нейният екранен сътрудник и да го призове да отговори на конкрентно заложения въпрос.

Абсолютно всеки текст, безусловно всеки законопроект е обект на сложни, на комплицирани, на от време на време мъчителни диалози. В масата на договаряния се случва едно, в зала друго. Прекъсваме, преговаряме, връщаме се на това ненапълно. Обаче е по демократично, по отношение на предходното ръководство, което Борисов 12 години управляваше еднолично и съгласно настроението си решаваше, сподели Божанков в „ Лице в лице “ по бТВ.

Той добави, че сега Борисов не може да взема решение съгласно настроението си, защото няма изпълнителна власт и не може да ръководи България.

Впоследствие Божанков разяснява оставката на ген. Атанасов от комисията „ Национална сигурност “ и че има вяра по какъв начин Бойко Рашков ще се оправи с промяната в службите, и по какъв начин Движение за права и свободи поддържа правосъдните промени.

В един миг обаче Цънцарова още веднъж го захапа елегантно.

Журналистката му напомни афиш, на който той споделя, че желае страна без Бойко Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев.

Божанков освен резервира наличие на духа, само че и посочи какво са създали - Гешев към този момент е в историята, закрили са спецсъдовете и са почнали конституционните промени.

Мария Цънцарова обаче по този начин и не спря дотук.

Верен ли ще бъде афиш, на който написа: Без Бойко Борисов и Делян Пеевски държавното управление пада, попитя тя.

Въпрос на време е, правейки тези промени, в границите на няколко години всички тези зависимости от предишното да паднат, сподели Божанков.

И добави: Ще ви кажа, по кое време ще напишем идващия афиш. През ноември, когато ще се реши желаеме ли общините да продължат да бъдат на Борисов и ГЕРБ, или да бъдат европейските градове. Защото властта на ГЕРБ ще падне тогава, когато изгубят локалната власт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР