Миризмата от мивката е проблем, с който ще се справите

...
Миризмата от мивката е проблем, с който ще се справите
Коментари Харесай

Миризмата от мивката: проблем, с който можете да се справите лесно

Миризмата от мивката е проблем, с който ще се справите с този елементарен трик

Тази жена споделя своя опит в обществените мрежи и споделя, че към този момент 25 години изсипва олио в мивката. Причината за това е невероятна, а резултатът е още по-добър!

Водопроводчикът й споделил тази загадка и всякога, когато отсъстват от вкъщи за няколко дни, тя изсипва олио в мивката.

Преди 25 години брачният партньор ми и аз отидохме на дълга почивка с родителите му. Въпреки че не планирахме да стоим доста дълго, в последна сметка останахме с тях 2 месеца.

Когато, най-сетне, се прибрахме и влязохме в жилището, съвсем щяхме да припаднем от вонята. Отворихме всички порти и прозорци, само че острата миризма не изчезна. Не можахме да разберем от кое място идва.

Отначало си помислихме, че сме не запомнили някаква храна в хладилника или във фурната, която се е развалила.

Накрая брачният партньор ми откри, че става въпрос за миризмата от мивката. Никога до момента не сме имали подобен проблем.

Затова се обадихме на водопроводчик и той разкри мистерията. Когато употребявате вода всекидневно, тя почиства тръбите и отмива всяка нечистотия, която е почнала да се натрупва.

Тъй като отсъствахме за дълго, никой не е пускал чешмите и нямаше какво да спре тази смрад, която свободно беше се популяризирала из целия апартамент.

Водопроводчикът ни посъветва, когато знаем, че ще отсъстваме най-малко няколко дни, да изсипваме малко слънчогледово масло във всички канали. То ще направи филм и водата няма да изсъхне изцяло.

Вижте още: Миризмата на урината: по кое време става въпрос за съществено заболяване?

Бяхме скептично настроени, само че взехме решение да послушаме съвета му и да го изпробваме при първа опция. И в действителност казусът не се повтари от този момент.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР