Мирен протест пред сградата на съда в Разлог в защита

...
Мирен протест пред сградата на съда в Разлог в защита
Коментари Харесай

Протест в Разлог в защита на младеж, пострадал при масов бой

Мирен митинг пред постройката на съда в Разлог в отбрана на юноша, потърпевш при всеобщо сборичкване в заведение в четвъртък вечерта, провокира напрежение сред поданици на града и на ромската махала.

Над 200 поданици на Разлог се събраха на кротичък митинг в центъра на града, като се придвижиха и постройката на Районния съд, където сега магистратите вземат решение какво наказване да наложат против петима арестувани поданици от ромската махала в града, които провокираха всеобщо сборичкване в заведение в центъра на Разлог.

То беше провокирано от забележка към 10-годишно дете, което обикаляло масите в кафенето. При всеобщото сборичкване пострада 24-годишен юноша.

Близките на арестуваните се пробваха да провокират спокойно протестиращите, което наложи намесата и на полицията.

На място дойде регионалният шеф на Министерство на вътрешните работи Дойчин Дойчинов, който по-късно съобщи, че напрежението е овладяно.

В очакване на решението на съда пред постройката към момента има доста хора. Повечето от тях упорстват за присъди, а не както се разяснява импровизирано, налагане на глоба по указа за битка с дребното безчинство.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР