Мирела Демирева донесе първи медал за България от европейското първенство

...
Мирела Демирева донесе първи медал за България от европейското първенство
Коментари Харесай

Майката на Мирела: Тя признава само първото място!

Мирела Демирева донесе първи орден за България от европейското състезание по лека атлетика в Берлин. Състезателката на скок височина завоюва сребро, като това е второ такова отличие за нея от шампионати на Стария континент и сигурно ще откри място до оценката за второ място от олимпийските игри в Рио де Жанейро в сбирката ѝ.
Смела Демирева скочи 2 метра и се окичи с европейско сребро Олимпийската вицешампионка изравни достижението си от Евро 2016
И до момента в който Мирела тренира за още по-високи скокове и върхове в Холандия, за оценките ѝ деликатно се грижи нейната майка. Преминала през леката атлетика като състезателка, а в този момент треньорка, прочувствената и постоянно усмихната Валя следи със спотаен мирис представянето на своята наследничка от трибуните на Олимпийския стадион.

Снимка: bTV

" Такива инфарктни моменти преживяхме всички, само че си заслужаваше тази страст. Много се веселя. Тя признава единствено първото място! Само един път бе прескочила 200 см. Питах я нощес за какво пропусна две височини? Тя сподели: " Мамо, или скачам за първо място или нищо! ". Толкова уверена и сигурна беше! ", показа пред bTV Валя.

След надпреварата Мирела съобщи, че е щастлива от достижението си и е удовлетворена от представянето си.

Днес на стадиона ще излезе и последният представител на България на европейското състезание. Слънчевата Ивет Лалова ще бяга на финала на 200 м, а надпреварата стартира в 21:45 ч. българско време.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР