Минути след 18 часа в петък, автопатрул на РУ-Пирдоп спрял

...
Минути след 18 часа в петък, автопатрул на РУ-Пирдоп спрял
Коментари Харесай

Служители на ОДМВР-София задържаха поредния дрогиран шофьор

Минути след 18 часа в петък, автопатрул на РУ-Пирдоп спрял за инспекция в село Челопеч лек автомобил БМВ . 21 - годишният лидер от същото село бил тестван за приложимост на алкохол, наркотични и упойващи субстанции.

Задържан е за период до 24 часа, откакто в тестът му е било регистрирано съществуване на амфетамини и марихуан а. Нарушителят отказал да даде кръвна проба за химически разбор. Срещу него е стартирано бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 343Б, алинея 3 от Наказателен кодекс.

По същото време в РУ-Ботевград постъпил сигнал за задействан паник бутон на бензиностанция в региона на 49 км. на автомагистрала " Хемус " в посока Варна. На място незабавно е изпратен полицейски екип, който открил, че малко по-рано в региона на комерсиалния обект е спрял лек автомобил „ Пежо 306 “. От него излезли двама души, облечени в гащеризони с качулки, с черни маски на лицата, държащи в ръцете си предмети, на тип автомати

Без да влизат в обекта, скоро те се отдръпнали с автомобила. След незабавни оперативно издирвателни дейности, двамата са арестувани. В автомобила са открити и конфискувани маските, гащеризоните и два детски пластмасови автомата.

По случая е формирана кореспонденция по реда на Указа за битка с дребното безчинство, която в през днешния ден следва да бъде импортирана в съда. Двамата мъже, на 23 и 24 години, надлежно от Радомир и от Чипровци, до момента не са известни с престъпни прояви. Пробите на лидера /24г./ за алкохол и опиати са негативни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР