Минути след 10 часа тази сутрин автопатрул на група Контрол

...
Минути след 10 часа тази сутрин автопатрул на група Контрол
Коментари Харесай

Хванаха 24-годишен без книжка и с чужди номера. Заредил гориво за 300 лв. без да плати - 112

Минути след 10 часа тази заран автопатрул на група " Контрол на пътното придвижване по основни пътища и автомагистрали " към регионалната дирекция се отзовал на сигнал за водач на лек автомобил, който откакто заредил дизелово гориво на стойност 300 лв. на бензиностанция на автомагистрала " Хемус " в региона на вилна зона Зелин, потеглил без да заплати.

Служителите на реда бързо засекли нарушителя и подхванали дейности за прекъсването му - последвали го с включена светлинна сигнализация, на което лидерът не се подчинил и траял придвижването си по аутобана в посока София. След към 10-минутно гонене лекият автомобил е спрян в региона на с. Жерково.

При осъществената инспекция униформените открили, че автомобилът е с регистрационни номера на друга кола, а истинските били открити в багажника. На задната седалка полицейските чиновници намерили и още един комплект табели – за друго транспортно средство. При осъществената информация станало ясно, че водачът - 24-годишен врачанин, не има удостоверение за ръководство на МПС. На място е тестван за приложимост на алкохол, тестът му е негативна.

Мъжът е арестуван в полицейския арест за период до 24 часа. На местопроизшествието е осъществен оглед. Работата по случая продължава под наблюдението на способените прокуратури.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР