Министрите в кабинета не бива да бъдат избирани, само защото

...
Министрите в кабинета не бива да бъдат избирани, само защото
Коментари Харесай

Борисов: Министрите не бива да се избират, само защото са от партийни квоти, ПП се сближава с БСП

Министрите в кабинета не трябва да бъдат избирани, единствено тъй като са от дадена партийна квота. Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. По мотив думите на премиера Николай Денков, че след ротацията ГЕРБ ще остане със същия брой министри, той още веднъж отхвърли, че министърът на вътрешните работи е техен.

" Вътрешният министър е министър на България. Аз не съм преговарял с него за министър, договаря господин Петков и той не се е съгласил, доколкото разбирам, да смени поголовно всичко, както е желал господин Петков. Той вика, той е на ГЕРБ, добре, той не е на ГЕРБ, той е на България. Ние за разлика от сътрудника Денков не считаме, че министрите са партийни ", съобщи той.

" Критиките против ГЕРБ са опит за ребрандиране на облика на ПП-ДБ като борци против корупцията ", съобщи още Борисов. " В тези изявления виждам откровени лъжи. Опити да си създадат ребрандиране на имиджа като някакви антикорупционери. Такива кавги, каквито имаше последните месеци при тях, най-малкото им отива подобен облик ", сподели Борисов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР