Министрите от служебния кабинет да изготвят отчет за работата си

...
Министрите от служебния кабинет да изготвят отчет за работата си
Коментари Харесай

Гълъб Донев заръча на министрите да изготвят отчети за работата си: Да ви разбере и 6-годишно дете!


Министрите от служебния кабинет да изготвят доклад за работата си от август до момента. Това им заръча министър председателят Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. при започване на днешното първо за годината държавно съвещание.

”Направете ги по този начин, че и 6-годишно дете да ви разбере ”, настоя той.

" Забелязвате ли по какъв начин рецесиите от последните години се отразяват на новогодишните ни пожелания? През пандемията си пожелавахме здраве, а в този момент поради войната в Украйна си пожелаваме новата година да ни донесе мир. Всъщност новата година е време, а времето е най-ценният подарък, който може да получим. Време, което, уповавам се, да осмислим с избора си да бъдем положителни хора. Заедно сме макар разграничителните линии, дружно сме, тъй като ни свързва общата ни орис като народ и общото време, с което разполагаме ", сподели Донев.

" Пожелавам на всички ни да ни водят справедливите решения. Справедливостта не е богинята Темида, тя е добродетел характерен на нас хората. Тя е мярка за реализиране на повече естетика в публичните и персонални връзки ", акцентира министър председателят.

" Когато встъпихме в служба не подозирахме, че през януари 2023 година мандатът ни на краткотрайна власт към момента ще е в действие. Процедурата за втория мандат е в ход, а краят на нашия мандат наближава. От самото начало работим и решаваме проблемите на хората като съблюдаваме положителното ръководство. Както добре знаем неприкритост и отчетност са критерии за положително ръководство ", добави още той, написа " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР