Министрите били изненадани, че на днешното заседание на кабинета Петков

...
Министрите били изненадани, че на днешното заседание на кабинета Петков
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Министрите не знаеха, че ще обсъждат актуализацията на Бюджет 2022

Министрите били сюрпризирани, че на днешното съвещание на кабинета " Петков " ще се гледа актуализацията на бюджета. " Снощи на съдружен съвет бе отсрочен с тази точка, няма единодушие по този бюджет. Това е унижението, на което бяха сложени всички министри ".

Това сподели пред БиТиВи вицепремиерът и районен министър Гроздан Караджов, който дружно с останалите двама министри от Има Такъв Народ си потегли от съвещанието на министерския съвет.

Припомняме, в предварителния дневен ред за съвещанието на Министерския съвет не бе включена точка за актуализация на бюджета 2022 година

" Днес сядайки в Министерския съвет виждам лист. Поглеждам и се оказва, че гледаме актуализацията на бюджета на България. Сутринта в 8:30 не знаех, че ще се гледа актуализацията на бюджета. Даже и на брифинга той към момента не беше в точките на Министерски съвет. Казах, че не сме финализирали диалозите по бюджета , а ми дадоха отговор, че има хронограма. Ние не сме знаели, (че ще се обсъжда), той можеше да мине на автограф. Отваря се цялата стратегия с политически задължения ", сподели Караджов.

Той бе безапелационен, че думите, отправени от премиера Кирил Петков по негов адрес (че бил " брокер " ) са безапелационна неистина. " По-жалка картина от това да се опитваш да спасиш оцеляването на кабинета си по адрес на вицепремиер от личния си кабинет... това беше и картината на положението на нещата от обединението. Този човек (премиерът Кирил Петков - б.р.) беше жалка картина на това, което се случва в обединението.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР