Министерството за работа и пенсии (DWP) премахна таксата от £20

...
Министерството за работа и пенсии (DWP) премахна таксата от £20
Коментари Харесай

DWP премахва таксата от £20 и заличава дълговете на родителите, тъй като слага край на огромните репресии

Министерството за работа и пенсии (DWP) отстрани таксата от £20 за родителите, с цел да „ подсигурява, че никое дете не е пропуснало “.

Това е част от репресиите против родителите, които не заплащат прехрана на децата си, когато би трябвало. DWP също по този начин ще опрости всички просрочени отговорности на стойност £7 или по-малко в дребен брой неактивни случаи. Правителството възнамерява да употребява пълномощия, които разрешават на CMS да издаде заповед за административна отговорност против някой, който не е плащал прехрана за дете и има просрочие.

Преди да преминете към заповед за административна отговорност, която разрешава по-строги дейности за използване като деяние на съдия-изпълнител и отнемане от право да имат шофьорска брошура, CMS може да събира облаги непосредствено от работодателите на родителите или разнообразни банкови сметки.

Отговорът на консултацията удостоверява, че отбраните за плащащите родители ще включват право на обжалване пред съд против постановена административна отговорн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР