Министерството на здравеопазването, труда и социалните грижи на Япония планира

...
Министерството на здравеопазването, труда и социалните грижи на Япония планира
Коментари Харесай

До дни Япония одобрява ваксината на Pfizer

Министерството на опазването на здравето, труда и обществените грижи на Япония възнамерява на 15-ти февруари да утвърди потреблението на имунизацията от американската фармацевтична компания в страната, осведоми ТАСС. Ако това се случи, създаването на Pfizer ще е първата по рода си, утвърдена за потребление в Япония. Очаква се на 12-ти февруари ведомството да организира предварителна среща на специалисти, които да изразят своите визии по отношение на потреблението на имунизацията. След това, шефът на японското здравно министерство Норихиса Тамура ще разгласи утвърждението си.
Имунизацията в Япония ще се организира на няколко стадия. На първо място, това ще засегне към 4 000 000 медицински и обществени служащи , които най-често поддържат връзка с заболели. На второ място, към 36 000 000 души над 65 година ще бъдат имунизирани. Тогава акцията ще бъде разширена до 8,2 милиона души в Япония с хронични болести и единствено до май други категории хора, живеещи в страната, ще могат да получават ваксина. В допълнение към Pfizer, Япония също подписа контракти предходната година с британско-шведската фармацевтична компания AstraZeneca и американската компания за биотехнологии Moderna за доставка на ваксини против COVID-19.
 Pfizer предвижда доходи от 61 милиарда $ поради имунизациите Pfizer предвижда доходи от 61 милиарда $ поради имунизациите
Американската компания Pfizer разгласи, че през 2021 година чака приходите от продажбите на имунизациите против COVID-19, създадени дружно с година..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР