Министерството на здравеопазването обяви конкурси за независим член на ръководствата

...
Министерството на здравеопазването обяви конкурси за независим член на ръководствата
Коментари Харесай

Търсят независим член на ръководствата на болниците във Видин и Монтана

Министерството на опазването на здравето разгласи състезания за самостоятелен член на управленията на лечебните заведения в Монтана и Видин, научи организация BulNews.
Документите за присъединяване се подават до 27 юли. Конкурсът се организира на три стадия - инспекция на сходството на показаните документи с авансово оповестените условия и критериите за подбор; оценяване на направена и показана от претендентите идея за развиване на предприятието и приноса на претендента към неговото управление; събеседване с претендентите /интервю/.
Темите за изявлението са особености и характерности на активността на общественото предприятие; източници на финансиране и способи за стабилизиране/подобряване на финансовото положение на общественото дружество и органи на ръководство на общественото дружество – права и отговорности.
В период до 10 дни след оповестяването на състезанието претендентите могат да получават от общественото дружество документи по отношение на структурата и длъжностното щатно разписание на личния състав.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР