Министерството на здравеопазването и хуманитарните въпроси на САЩ стартира конкурс

...
Министерството на здравеопазването и хуманитарните въпроси на САЩ стартира конкурс
Коментари Харесай

САЩ дава половин милион долара награда за нов тип защитна маска

Министерството на опазването на здравето и филантропичните въпроси на Съединени американски щати започва конкурс за създаването на защитни маски от ново потомство в изискванията на. Паричната премия на състезанието, озаглавен " Създаването на маски за утрешния ден ", е 500 хиляди $, предава.
Разработката на нови тип от тези защитни средства се постанова от обстоятелството, че при носенето на в този момент съществуващите модели пораждат редица проблеми. Сред тях са контактният дерматит и физическият дискомфорт, да не приказваме за усложненията в общуването.
 Учени откриха доказателства за токсични химикали в маските за лице Учени откриха доказателства за токсични химикали в маските за лице
Учени откриха доказателства, че някои маски за лице, които се продават и се употребяват от необятната общност, съдържат токсични химик...
Търсят се нови и по-ефективни разработки, които да не са скъпи при всеобщото им произвеждане и да обезпечават нужната отбрана от респираторни болести. Оценката на новите оферти ще бъде осъществявана по четири критерия - софтуерна изпълнимост, нововъведение, решение на проблемите, присъстващи при сегашните маски, и общ дизайн. Конкурсът ще бъде с дълготрайност 6 месеца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР