Министерството на вътрешните работи откри временна телефонна линия. На кризисните

...
Министерството на вътрешните работи откри временна телефонна линия. На кризисните
Коментари Харесай

МВР откри кризисни телефони за състоянието на ранените на Тракия

Министерството на вътрешните работи откри краткотрайна телефонна линия. На спешните телефонни номера 02/ 982 51 54 и 0889 94 42 60 през цялото денонощие близки и познати на пътувалите в авариралия рейс на Автомагистрала " Тракия " край Вакарел ще могат да се осведомят за положението им, заяви уеб сайтът на Министерство на вътрешните работи. Министър Валентин Радев, който дойде на мястото на случая изрече своите откровени съболезнования към околните на починалите и потърпевшите в тежкия пътен случай. Той разясни, че в ОД Министерство на вътрешните работи София се откриват спешни телефонни линии, на които хората ще могат да се свързват и да получават повече данни за положението на пасажерите от рейса.

Министър Радев разясни, че повода за трагичния случай занапред ще се обяснява в границите на почналите следствени дейности. Той удостовери, че шестима са починали при злополуката. Започнала е и инспекция на компанията - транспортьор, в която Министерство на вътрешните работи оказва подпомагане на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията. Очаква се до час – час и половина да бъде възобновено придвижването по автомагистрала " Тракия “.

Радев изясни, че огледа на обърналия се рейс, ще продължи още час-час и половина и помоли за самообладание водачите, които са на автомагистралата. Автобусът би трябвало да бъде вдигнат, с цел да се направи оглед. Министърът удостовери казаното по-рано от основния секретар на Министерство на вътрешните работи, че е имало прикосновение сред автомобил и рейс. Дама е управлявала колата, а злополуката се е случила при изпреварване. И двете транспортни средства не са се движили с превишена скорост.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР