Министерството на вътрешните работи на Русия подготвя законопроект, който ще

...
Министерството на вътрешните работи на Русия подготвя законопроект, който ще
Коментари Харесай

Русия ще задължи чужденците в страната да подпишат споразумение за лоялност

Министерството на вътрешните работи на Русия приготвя законопроект, който ще задължи чужденците, влизащи в страната, да подписват " съглашение за преданост ", което ще им забрани да дискредитират формалната държавна политика, оповестява ТАСС.

Съгласно законопроекта съглашението ще има за цел да отбрани " националните ползи " на Русия.

На непознатите жители, влизащи в Русия, ще бъде неразрешено " да се намесват в активността на държавните органи на Руската федерация , дискредитирайки под каквато и да е форма външната и вътрешната държавна политика на Руската федерация, държавните органи и техните чиновници ".

След нахлуването на съветските сили в Украйна през февруари 2022 година Москва вкара редица ограничавания за - т.е. страните, които са ѝ наложили наказания поради войната в Украйна.
 Володин: Неприятелските страни ще би трябвало да компенсират Русия за вредите от глобите
Володин: Неприятелските страни ще би трябвало да компенсират Русия за вредите от глобите

Той трансферира виновността върху Джо Байдън

Законопроектът планува на чужденците да бъде неразрешено да унижават или подбуждат към отказване на " значими морални " полезности , като брак като съюз на мъж и жена, семейство, както и да популяризират агитация на нетрадиционни полови връзки.

Ще бъде неразрешено и изкривяването на " историческата истина " за защитата на руския народ и неговия принос за успеха над фашистка Германия във Втората международна война.

Не се прецизира какви последствия ще понесат чужденците, в случай че нарушат съглашението.

За да стане планът закон, документът би трябвало да бъде импортиран в Държавната дума - долната камара на съветския парламент, и да премине през комисия и няколко четения, след което да бъде показан на президента Владимир Путин за автограф.
 Русия анулира данъчни съглашения с
Русия анулира данъчни съглашения с " неприятелските " страни

В листата с неприятелските страни попада и България
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР