Министерството на външните работи поиска пълно разследване на твърденията, че

...
Министерството на външните работи поиска пълно разследване на твърденията, че
Коментари Харесай

Обединеното кралство настоява за пълно разследване, след като израелските войски „бият и унижават“ медици в Газа

Министерството на външните работи изиска цялостно следствие на изказванията, че израелските войски бият и унижават палестински медицински служащи в Газа.

Би Би Си сподели, че личният състав на болничното заведение Насър в Хан Юнис е бил със завързани очи, без дрехи и обичай от членове на израелските отбранителни сили. Един смутен доктор твърди, че е бил арестуван, нападнали са го кучета и е бил грубо атакуван от боец. Друг сподели, че медиците са били удряни от израелските войски всякога, когато са се движили, а юристите са определили лекуването като „ грубо и нечовешко “. В минимум три съвпадащи описа хипотетични жертви настояват, че са били напоени със студена вода и принудени да заемат стресови позиции.

Министър Андрю Мичъл, който работи като заместител на външния министър на лорд Дейвид Камерън, сподели на депутатите: „ Ние са виждали тези отчети. Мисля, че е належащо цялостно пояснение и следствие и това е, за което английското държавно управление упорства. кучета го нападнаха и рък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР