Министерството на външните работи е информирано за български гражданин, ранен

...
Министерството на външните работи е информирано за български гражданин, ранен
Коментари Харесай

Консулът ни в Скопие е посетил наръгания фен на Левски, вече няма риск за живота му

Министерството на външните работи е осведомено за български жител, ранен при случай в Скопие преди футболната среща сред ПФК " Левски " и локалния ФК " Шкупи ", оповестиха от Външно.

По първични данни става въпрос за нахлуване в северната част на града и нанесени прободни рани с хладно оръжие.

Български футболни почитатели бяха нападнати в Република Северна Македония минути преди началото на футболния мач от Лигата на конференциите сред ФК " Шкупи " и " Левски " София на стадион " Тодор Проески " в Скопие, заяви уеб сайтът " Спорт 1 ". 15 български жители са арестувани от полицията.

От Министерство на външните работи показват пред Българска телеграфна агенция, че наблюдават обстановката от близко. Посланикът ни в Северна Македония към този момент е провел диалог с способените управляващи и е настоял за незабавно изясняване на случая и обезпечаване на сигурността на българските футболни последователи.

Консулът на България в Скопие към този момент е посетил потърпевшия български жител в болничното заведение, в което е настанен за лекуване. Според наличната информация, положението му все още се обяснява, само че няма риск за живота му. Своевременно ще предоставяме спомагателна информация по случая, прибавят от външно министерство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР