Министерството на туризма започва втори етап на кампанията Неочаквана ваканция

...
Министерството на туризма започва втори етап на кампанията Неочаквана ваканция
Коментари Харесай

Неочаквана ваканция ще стимулира българите да почиват у нас

Министерството на туризма стартира втори стадий на акцията " Неочаквана почивка " под мотото " Една отмора в никакъв случай не стига! ", оповестиха от ведомството. Целта е да се разпространяват разнообразните благоприятни условия за туризъм в страната и да се насърчат повече българи да почиват у нас, разяснява министърът на туризма Николина Ангелкова.

Тя посочи, че акцията се провежда в продължение на политиката на министерството за поощряване на вътрешния туризъм и привличане на повече гости навътре в България отвън дейните летен и зимен сезон.

Кампанията дава късмет за продобиване на над 20 безвъзмездни ваканции като в конкуренцията могат да се включат всички туристи, създали минимум три или повече поредни нощувки у нас през интервала 1 април -31 май 2018 година Те би трябвало да се записват на уеб страницата на самодейността https://www.neochakvanavakancia.bg/ , представяйки годен документ за осъществената отмора. В акцията могат да се включат безграничен брой нощувки, направени в интервала на играта, като Министерството има право да ревизира валидността на всяка регистрация.

В акцията може да се взе участие до 10 юни 2018 година Имената на печелившите ще бъдат изтеглени в постройката на Министерството не по-късно от 18 юни 2018 година и ще бъдат оповестени на интернет страницата на акцията.

От юли до септември 2017 година близо 1,6 млн. българи са създали туристически пътувания в страната, е декларирала министър Ангелкова. Тя е коментирала, че чака самодейността на министерството да способства за увеличение на пътуванията на българи през тази година.

Първият стадий играта се състоя в интервала 10 октомври -10 декември 2017 година В конкуренцията са се присъединили 1756 души, от които са били изтеглени 30 печеливши.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР