Министерството на туризма започва публикуването на нов специализиран информационен бюлетин,

...
Министерството на туризма започва публикуването на нов специализиран информационен бюлетин,
Коментари Харесай

Нов специализиран бюлетин на Министерството на туризма ще представя културни събития в туристическите райони

Министерството на туризма стартира публикуването на нов профилиран информативен бюлетин, посредством който да показва културни събития в туристическите региони на страната. 

Новият бюлетин „ Култура на фокус “ е направен от Министерство на туризма със съдействието на Организациите за ръководство на туристическите региони (ОУТР) и ще се разгласява един път месечно. Предоставянето на настояща, налична и уместно синтезирана информация ще отговори на потребностите на потребителите на туристически услуги в страната – това са всички пътешественици и туристи, които търсят главните по-значими събития от културния календар.

Първият брой на профилирания бюлетин на МТ за културните събития за тази година е оповестен в секция „ Култура на фокус ” на уеб страницата на министерството – 

Представената информация, която в първия брой е основно за събития през месец януари, не е изчерпателна. Възможно е да настъпят промени в датите на посочените събития, заради което информация за точните дати на осъществяване може да се получи и от уредниците.

За да се абонирате за приемане на новия профилиран бюлетин на Министерството на туризма „ Култура на фокус “, е задоволително да изпратите писмо в свободен текст с настоящ електронен адрес за връзка с Вас на e-mail: .
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР