Министерството на транспорта и съобщенията приема до 31 август 2024

...
Министерството на транспорта и съобщенията приема до 31 август 2024
Коментари Харесай

Още месец МТС приема предложения за пощенски марки през 2025 г.

Министерството на превоза и известията приема до 31 август 2024 година оферти за тематики на пощенски марки, които да бъдат издадени през 2025 година

Оценката, преди включване в тематичния проект, ще бъде осъществена по новите критерии, утвърдени при започване на 2024 година Изданията би трябвало да дават отговор на най-малко три от общо осем условия.

С пощенски марки обичайно се означават кръгли годишнини, които според изискванията би трябвало да бъдат кратни на 25. Те може да са свързани с видни български и международни общественици, учени и културни дейци. Изданията би трябвало да разпространяват развиването в науката, културата, изкуството, стопанската система, техниката, спорта и други Не се утвърждават обаче тематики, свързани с комерсиална реклама.

Годишните тематични проекти включват към 40 издания. Всички заявки се правят оценка от Специализирания експертен съвет по маркоиздаване. Предложенията за 2025 година се подават от 31 май 2024 година Вече са постъпили хрумвания от университети, изпълнителната и локална власт, неправителствени организации, а също и от филателисти.

Всяка година осъществяването на плановете се разпорежда на художници с опит във филателната графика. За дизайна на част от изданията, Министерството на превоза и известията организира анонимни състезания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР