Министерството на транспорта е готово да направи публични всички документи,

...
Министерството на транспорта е готово да направи публични всички документи,
Коментари Харесай

МВР разследва договорите за пристанището на Доган и удълбочаването на плавателните канали във Варна

Министерството на превоза е готово да направи обществени всички документи, събрани досега, по отношение на безвъзмездното даване на пристанището в Топлоелектрическа централа " Варна " на Ахмед Доган и удълбочаването на плавателните канали във Варненското езеро на стойност близо 400 млн. лева, изхарчени без социална поръчка. Това сподели през днешния ден във Варна министърът на превоза Николай Събев.

Според Събев както в тази ситуация с пристанището на Доган, по този начин и с удълбочаването на плавателните канали във Варна всички документи сбили предадени на проверяващите органи.

" За нас не е проблем да дадем достъп до тези документи, стига от Министерство на вътрешните работи да ни кажат - да, това не е следствена загадка, можете да го публикувате, сподели министърът. С наслада ще ги споделим! Цялото следствие, с хронологията на събитията, ние можем да го публикуваме доста скоро. "

Николай Събев сподели също, че едвам откакто всички документи, събрани по време на инспекцията по двата случая, бъдат събрани и откакто Министерство на вътрешните работи завърши следствието си по тях, съдът ще би трябвало да реши " до каква степен всичко това съществено нарушава публичния интерес ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР