Министерството на регионалното развитие реши да публикува галерия със снимки

...
Министерството на регионалното развитие реши да публикува галерия със снимки
Коментари Харесай

МРРБ отчете недовършени обекти по газовата връзка с галерия от площадките

Министерството на районното развиване реши да разгласява изложба със фотоси от незавършените обекти по газовата връзка с Гърция, малко откакто компанията ICGB заяви обществено, че всички съществени строителни действия са завършени.

Снимките на Министерство на регионалното развитие са направени на 10 август, когато служебният вицепремиер Христо Алексиев се оплака, че не виждал газ по тръбата, а служебният районен министър Иван Шишков разказа обекта като " първокласна къща с мебели, само че без ток и път ".



В галерията са показани няколко фотоси от Газоизмервателна станция Стара Загора, Кранов възел 6, ситуиран до село Тракия, както и канал на Напоителни системи и Диспечерски център в село Стамболийски.

Целта им очевидно е да покажат, че строителството на няколко места към момента не е довършено. Вижда се шахтата на полуизграден противопожарен тръбопровод, диги от идното полагане на настилката при диспечерския център, незавършен канал и други



От ICGB оповестиха, че са внесли предложение за делене на дейностите до стартирането на интерконектора в употреба на два стадия, тъй че да се форсира издаването на Акт 15 и Акт 16.

Беше оповестено също, че за по-бързото довеждане докрай на обекта са назначени всекидневни инспекции от районните структури на ДНСК в Хасково и Стара Загора, които би трябвало да рапортуват за осъществените строително-монтажни работи. Строител на интерконектора е гръцката компания Авакс, чийто притежател е привикан на среща с президента Румен Радев в петък.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР