Министерството на регионалното развитие и благоустройството обявява фотоконкурс на тема

...
Министерството на регионалното развитие и благоустройството обявява фотоконкурс на тема
Коментари Харесай

Фотоконкурс „ОПРР обновява и вдъхновява – покажи ни най-добрите обекти от твоя град“

Министерството на районното развиване и благоустройството афишира фотоконкурс на тематика „ Оперативна програма “Регионално развитие” обновява и въодушевява – покажи ни най-хубавите обекти от твоя град “.

Идеята на самодейността е жители от цялата страна да открият и да покажат със фотоси плановете по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ (ОПРР), с които се обновяват и модернизират градовете с европейски вложения. Така ще бъде предизвикван и възобновен ползата към другите райони в страната в подтекста на подготовката и стартирането на новата Програма „ Развитие на районите “ 2021-2027 година.

Снимките би трябвало да демонстрират по какъв начин посредством финансирането от Оперативна програма “Регионално развитие” Вашият град се е трансформирал, за какво се гордеете с него и го подкрепяте, с цел да има по-добро бъдеще и европейско развиване. Фотосите могат да включват актуализирани обекти на културната, туристическата, просветителната, обществената, здравната и пътна инфраструктура, обновените паркове и площади, междублокови пространства, детски градини, учебни заведения, жилищни и публични здания, спортни площадки и центрове, реновирани здравни заведения, публичен превоз и внедрени интелигентни решения...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР