Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) не подготвя тристранни

...
Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) не подготвя тристранни
Коментари Харесай

МРРБ обвини в лъжа бившия министър Гроздан Караджов

Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) не приготвя тристранни съглашения за Автомагистрала „ Хемус ”, декларират от Министерство на регионалното развитие и прецизират, че мотив са изказвания на някогашния районен министър и сегашен депутат Гроздан Караджов пред Българска национална телевизия.



Припомняме ви, че Караджов съобщи, че  " грабежът на века " - автомагистрала " Хемус " и инхаус процедурите продължава с двойна мощ при " Продължаваме промяната ". " В момента са готови тристранни съглашения, с които ще се анексират съществуващите порочни инхаус контракти за строителството на автомагистрала " Хемус ", където ще се вкарат нови действия - т.е. трудът, който до момента не фигурираше там, само че се разплащаше, ще бъде въведен като нови 15 до 20% от общата сума за допълнение към общото оскъпяване, което ще стане над 50% ", съобщи през вчерашния ден Караджов пред Българска национална телевизия.

" За актуалното управление на Министерството на районното развиване и благоустройството е вест, че има тристранни съглашения, с които ще се анексират съществуващите порочни инхаус контракти за строителството на Автомагистрала „ Хемус ” и това ще оскъпи строителните действия с 2 милиарда лева, разясняват от Министерство на регионалното развитие. Ако Гроздан Караджов разполага с такива тристранни съглашения, го призоваме да ги даде на виновните институции “, се показва още в прессъобщението.

" Категорично заявяваме, че актуалното управление на Министерство на регионалното развитие не е работило по такива съглашения, не е разпореждало правенето им и не е било уведомявано за съществуването на такива, декларират още от районното министерство ", декларират още от Министерство на регионалното развитие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР