Министерството на правосъдието обяви в понеделник, че Family Dollar Stores

...
Министерството на правосъдието обяви в понеделник, че Family Dollar Stores
Коментари Харесай

Family Dollar се призна за виновен за държане на потребителски продукти в „склад, пълен с гризачи“

Министерството на правораздаването разгласи в понеделник, че Family Dollar Stores LLC се призна за отговорен за държане на потребителски артикули в „ склад, цялостен с гризачи “.

DOJ разгласява изказване в понеделник, в което се показва, че компанията се признава за отговорна за държане на храни, медикаменти, медицински произведения и козметика при нехигиенични условия, свързани с настъпление от гризачи в разпределителния център на компанията в Уест Мемфис, Арканзас.

Компанията също по този начин се съгласи да заплати 41,675 милиона $, което DOJ сподели, че е най-голямата парична наказателна глоба при положение на сигурност на храните.

Криминалната информация беше разпечатана във федералния съд в понеделник, обвинявайки Family Dollar в едно закононарушение за причиняване на замърсяване на контролирани от FDA артикули, до момента в който са били държани при нехигиенични условия.

„ Когато потребителите отидат в магазина, те имат право да чакат, че храната и медикаментите на рафтовете са били съхранявани в чист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР