Министерството на правосъдието на САЩ създаде база данни за проследяване

...
Министерството на правосъдието на САЩ създаде база данни за проследяване
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието създава база данни за проследяване на записи за неправомерно поведение от страна на федералните правоприлагащи органи

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати сътвори база данни за следене на записи на непозволено държание от федерални чиновници на правоприлагащите органи, която има за цел да попречи на организациите да наемат неумишлено проблематични чиновници, чиновници сподели в понеделник.

Федералният ход е стъпка към отчетност на фона на възходящите апели за затваряне на малки врати, които разрешават чиновниците на правоприлагащите органи да бъдат назначавани още веднъж от други организации, откакто изгубят работата си или подадат оставка след обвинявания в непозволено държание.

Но базата данни, която ще съдържа записи единствено за федерални чиновници и няма да бъде отворена за обществеността, не дава отговор на националната база данни за злоупотреби, изисквана от някои бранители на промяната в полицията.

Националната база данни за отчетност на правоприлагащите органи понастоящем включва единствено някогашни и сегашни чиновници на Министерството на правораздаването, които имат записи за съществени нарушавания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР