Министерството на правосъдието на САЩ обвини четирима служители на Беларус

...
Министерството на правосъдието на САЩ обвини четирима служители на Беларус
Коментари Харесай

Заради арест: САЩ с обвинение срещу беларуски държавни служители за въздушно пиратство

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати упрекна четирима чиновници на Беларус във въздушно пиратство за миналогодишното наложително отклонение на полет на Ryanair, с цел да бъде задържан посоченият за отстъпник Роман Протасевич, намиращ се на борда.

Двама високопоставени чиновници на държавния орган за въздушна навигация на Беларус и двама чиновници по сигурността в Беларус бяха упрекнати в скрит план за осъществяване на самолетно пиратство за хипотетично присъединяване в скица за подправена бомбена опасност, която да принуди самолета да кацне в Минск на 23 май 2021 година, с цел да може беларуското държавно управление да залови опозиционния деятел Роман Протасевич.
Литва със съществени опасения поради съветските войски в Беларус
Руските войски, които пресичат границата на територията на Беларус, съставляват " директна опасност за Литва ", написа през днешния ден Арвидас Анушаус...
Прочети повече
Припомняме, че Протасевич небрежно се призна за отговорен и за последно се появи информация, че е пуснат под домакински арест, само че без фамилията му да има каквито и да е вести за него.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР