Министерството на правосъдието на САЩ изиска информация за дейността на

...
Министерството на правосъдието на САЩ изиска информация за дейността на
Коментари Харесай

Проверяват дейността на Байдън-младши в Украйна

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати изиска информация за активността на Хънтър Байдън – наследник на евентуалния предстоящ президент на Съединени американски щати Джо Байдън, допълнително от 20 разнообразни компании и организации, в това число украинската „ Burisma “. Информация за това популяризира през днешния ден организация АП, базирайки се на източник, осведомен с данъчната инспекция против Байдън – младши.
Според източника, поискал анонимност, сега правосъдното министерство изследва разнообразни финансови въпроси, свързани с Хънтър Байдън, в това число дали той и обкръжението му са нарушили закона за налозите и прането на пари при бизнес връзките си с непознати страни.
 Запис с мирис на корупция: Въпросът, за който Байдън заобикаля да приказва, а медиите да питат Запис с мирис на корупция: Въпросът, за който Байдън заобикаля да приказва, а медиите да питат
За Върховния съд, Covid-19, стопанската система и расизма спориха претендентите за идващ президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и Джо Байдън. Това са ос...
Информаторът на АП не прецизира дали работата на Хънтър Байдън в украинската компания е във фокуса на федералното следствие или прокурорите просто търсят информация за всички източници на неговите приходи през последните години. Според известията, Министерството на правораздаването на Съединени американски щати е изискало информация за бизнес връзките на Хънтър Байдън с Китай.
БГНЕС напомня, че преди дни синът на новоизбрания президент на Съединени американски щати Джо Байдън – Хънтър, удостовери, че федералните прокурори в Делауеър организират следствие на данъчните му каузи.
Както акцентира организация АП, следствието е почнало през 2018 година още преди Джо Байдън да разгласи кандидатурата си за президент на Съединени американски щати. По време на предизборната акция републиканците неведнъж подлагаха на критика Хънтър Байдън за съмнителни покупко-продажби и контакти в Китай, Украйна и Казахстан.
Според отчета на сенатската комисия по вътрешна сигурност и финанси, оповестен в края на септември, Хънтър Байдън, фамилията и бизнес сътрудниците му в течение на няколко години са получили „ милиони долари със подозрителен генезис от задгранични жители “.
 Украински народен представител огласи записи на диалози, за които твърди, че са сред Порошенко и Байдън Украински народен представител огласи записи на диалози, за които твърди, че са сред Порошенко и Байдън
Андрей Деркач – народен представител от Върховната рада на Украйна, разгласява аудиозаписи на телефонни диалози сред някогашния президент Петро...
Авторите на документа показват, че става въпрос за евентуална незаконна активност, обвързвана с „ транзакции сред Хънтър Байдън и украински, съветски, казахски и китайски жители “.
Президентът Доналд Тръмп прикани мнокогранто да се обясни по какъв начин Байдън-младши е получил високата служба в ръководството на компания „ Burisma “ – една от огромните частни газодобивни компании в Украйна.
През 2016 година Джо Байдън в качеството си на вицепрезидент на Съединени американски щати, съумя да издейства от тогавашния украински президент Петро Порошенко уволнението на генералния прокурор Виктор Шокин, който беше почнал следствие против „ Burisma “. Тръмп упрекна Джо Байдън, че е употребявал със служебното си състояние, с цел да помогне на бизнеса на сина си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР