Министерството на правосъдието, както и Държавна агенция за закрила на

...
Министерството на правосъдието, както и Държавна агенция за закрила на
Коментари Харесай

В Съдебната палата: Заснеха клип с деца, призоваващ за легализиране на дрога / видео/

Министерството на правораздаването, както и Държавна организация за протекция на детето започват инспекция поради абсурден клип. Министърът на правораздаването Данаил Кирилов е изискал отчет от Групово дело ”Охрана ”, който би трябвало да обясни кой и на какво съображение е разпоредил в постройката на Съдебната палата да бъде сниман провокативен музикален клип, уронващ престижа на правосъдната власт, заяви Българска национална телевизия.
Председателят на Върховен касационен съд към момента не е коментирал скандалната демонстрация. Палатата в София, която е архитектурен монумент, се ръководи точно от него и единствено той или упълномощено от него лице би могъл да допусне снимането на каквато и да е продукция, тази в тази ситуация провокира вълна от неодобрение, освен поради вулгарното си наличие, а и поради наличието на малолетни лица в клипа.

Друг е въпросът, че се случва точно в интервал, в който управляващите приканват обществото за обществена изолираност поради изключителната обстановка с ковид.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР