Министерството на отбраната възнамерява да направи второ издание на кампанията

...
Министерството на отбраната възнамерява да направи второ издание на кампанията
Коментари Харесай

Министерството обвини община Кърджали за неуспеха на акцията "Бъди войник"

Министерството на защитата има намерение да направи второ издание на акцията " Бъди боец " в Кърджали, се споделя в прессъобщение на ведомството.

Първото издание на 12 юни не е постигнало поставените цели - пред необятната общност в града да бъдат демонстрирани качествата и професионалните умения на военнослужещите от Специалните сили и да бъде дадена опция на огромен брой младежи да се срещнат с военната работа по време на осведомителната борса.

Според известието по виновност на общинските управляващи е позволено на този ден да бъдат извършени по едно и също време на близки места две значими за града събития, които целят една и съща публика. Конкуренция на специфичните сили направила открита сцена на гениите, проведена от Детски и юношески парламент към общинския дом на културата.

Така е пропуснат шансът хората да се срещнат от близко с Българската войска - институцията, която дава опция на младежи от разнообразни обществени и етнически общности да намерят своето предопределение в работа на Родината, се споделя в известието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР