Министерството на отбраната прекрати тръжната процедура за продажба да поземления

...
Министерството на отбраната прекрати тръжната процедура за продажба да поземления
Коментари Харесай

След протест, държавата се отказа да даде на търг военен имот при Созопол

Министерството на защитата приключи тръжната процедура за продажба да поземления парцел в местността " Герени " в Созопол.
" Със заповед на министъра на защитата Красимир Каракачанов е прекъсната процедурата за осъществяване на търга за продажба на поземления парцел с идентификатор № 67800.1.187 с повърхност 19,847 дка, който се намира в гр. Созопол, околност „ Герени “, община Созопол, област Бургас. Решението е въз основа на завършила инспекция, разпоредена от министъра на защитата ", се споделя в известието.
От МО дават обещание по банков път да бъдат възобновени сумите на участниците за закупени тръжни бумаги и импортирани депозити за присъединяване в търга.
Срещу решението да има търг се възпротиви самодейността " Да запазим Корал ". Представителите на самодейността имаха среща с омбудсмана Мая Манолова във връзка със случая. На нея Атанас Русев, който е едно от лицата на " Да запазим Корал ", разгласи, че е подаден сигнал до прокуратурата против трима министри поради неналичието на профилираните карти за дюните по Черноморието в кадастрите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР