Министерството на отбраната на Украйна публикува обръщение към руските войници.

...
Министерството на отбраната на Украйна публикува обръщение към руските войници.
Коментари Харесай

Военното министерство на Украйна към руските войски: Добре дошли в Ада

Министерството на защитата на Украйна разгласява послание към съветските бойци. В него те ги приканват да оставят оръжията и или да ги обезвредят. „ Тук ви чака единствено гибел “, пишат още украинците и допълват, че страната им иске да живее в съвременен свят и никой не желае война.

Ето и цялото известие от военното министерство на Украйна:

На формалния ни уебсайт сме разгласили фотоси, които оптимално тъкмо демонстрират цената на вашия „ съветски свят “ и по какъв начин го срещаме тук.

Вие сте зомбита. Промити са ви мозъците. В Украйна всичко е било, е и ще бъде наред. Защото имаме мощни и самостоятелни хора, които безусловно хапят свободата си.

Тук ви чака единствено гибел! По публични данни бойците ви към този момент са над 5840 „ индивида “.

Страната ни желае да живее в съвременен свят! Народът ни изрази предпочитание да влезе в Европейския съюз, да стане пълновръстен член на съюза НАТО. Каква е опасността за сигурността, за която приказва вашият губернатор?

В 21 век никой не желае война или гибел. Никой с изключение на Русия. И то единствено поради някакви вярвания на един „ човек “. Искаш ли да живееш на дъното? Всичко е наред, живей го. Ама не влачете страната ни зад себе си!

Ръководството ви прави оценка живота ви на 11 000 рубли! За какво друго има да се приказва? Точно толкоз е готово да заплати на фамилията ви при положение, че сте мъртви. Това е най-хубавото. И гибелта ти би трябвало да бъде потвърдена. И тялото ти би трябвало да бъде открито за това. И никой не приема тялото на сътрудниците ти за даденост. Никой не се нуждае от теб. Затова можете да останете да торите нашата към този момент плодородна къпина.

Изгорете вътре в оборудването си, без да извършите нито един изстрел, от ръцете на нашите оператори като Corsar, NLAW, SMAW-D или Javelin. Като си бил малко на военно образование, разбираш, че тези неща се вършат с техника. Проверено!

А нашето управление е доста демократично и обилно: то ви подсигурява сигурност при положение на плен и даже е готово да ви заплати за това и да изкупи цялата ви екипировка. И по този начин, какво бихте избрали? Знаем, че разглеждате нашите уеб страници. Затова имате още време да помислите кое е по-добре: да умрете като прасе неразбираемо защо или да останете живи. И побързай, ти, окупаторе, имаш доста малко време. Защото даже до момента в който четете този апел, нашите чиновници работят в цяла Украйна и отвън нея в търсене на хора като вас.

Добре пристигнали в Ада!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР