Министерството на отбраната на САЩ заяви, че ако Киев е

...
Министерството на отбраната на САЩ заяви, че ако Киев е
Коментари Харесай

Пентагонът: Киев „случайно“ удари по азовците-пленници в следствения арест в Еленовка

Министерството на защитата на Съединени американски щати съобщи, че в случай че Киев е блъснал пленниците от въоръжените сили на Украйна в Еленовка, то това е направено „ инцидентно, без да желаят “.

Това оповестява РИА Новости с позоваване на почитан представител на Пентагона.

„ Ако това е било удар, нанесен от украинска страна, убеждавам ви, те не са желали да създадат това “, споделиха американските военни.

По-рано Министерството на защитата на Руската федерация съобщи, че вследствие на удар на украинските националисти от РСЗО HIMARS против следствения арест в Еленовка, са убити 53 пандизчии и към 100 са ранени.

В петък щабът на защитата на Донецката национална република заяви, че киевските управляващи целеустремено унищожават предалите се бойци от въоръжените сили на Украйна, с цел да прикрият следите от закононарушенията си, а също и да принудят останалите да продължат да се бият, а не да се предават.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР