Министерството на отбраната на Руската федерация организира евакуацията на над

...
Министерството на отбраната на Руската федерация организира евакуацията на над
Коментари Харесай

Русия евакуира гражданите си от Афганистан

Министерството на защитата на Руската федерация провежда евакуацията на над 500 руснаци и украинци с четири военнотранспортни самолета. Това оповестиха от съветското ведомство пред кореспонденти рано в сряда заран.

„ На 25 август от името на президента на Руската федерация Владимир Путин министърът на защитата на Руската федерация военачалник Сергей Шойгу провежда евакуацията с военнотранспортни самолети от територията на Ислямска република Афганистан на над 500 жители на Руската федерация, Беларус, Киргизстан, Таджикистан, Узбекистан и Украйна “, се споделя още в известие оттова.
 Путин: Русия няма да се меси в Афганистан Путин: Русия няма да се меси в Афганистан
Руският президент Владимир Путин съобщи, че страната му няма желание да се намесва във вътрешните работи и да разполага военни сили в...

От ведомството прецизираха, че „ е основана авиационна група от четири военнотранспортни самолета “. Самолетите към този момент са в подготвеност на летището в Уляновск.

" На всеки съветски военнотранспортен аероплан има медицински сестри и военни лекари с нужното здравно съоръжение и медикаменти ", означават от Министерството на защитата на Русия. Освен това самолетите имат ресурс от питейна вода, одеяла и храна.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР