Министерството на отбраната на Русия заяви, че е прехванало украински

...
Министерството на отбраната на Русия заяви, че е прехванало украински
Коментари Харесай

Русия се похвали със свален украински дрон, отломки от него раниха двама московчани

Министерството на защитата на Русия съобщи, че е прехванало украински дрон над Московска област, като дронът се е разрушил. Двама души са били ранени, а един от тях е настанен в болница, откакто фрагменти от летателния уред падат върху частна къща покрай Москва. По-късно управляващите оповестиха за втори обезвреден дрон над Московска област. А губернаторът на московска област бе извикан на диалог с президента на страната Владимир Путин.

" Вие имате задачата да помагате на фамилиите на бойците, които се борят в Украйна. Надявам се, че както и до в този момент, персонално ще обърнете нужното внимание. Това ще бъде добър образец и за другите райони ", съобщи Владимир Путин, президент на Русия.

От своя страна Киев съобщи, че силите на Украйна са отблъснали съветски офанзиви в Харковска област и са постигнали триумфи в Източна Украйна. Според управляващите в страната украинските сили напредват на юг от Бахмут, който бе високомерен от съветските сили през май, и са освободили още три квадратни километра през последната седмица. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР