Министерството на отбраната на Обединеното кралство вече коментира, че руската

...
Министерството на отбраната на Обединеното кралство вече коментира, че руската
Коментари Харесай

Би Би Си: Кремъл понася тежки загуби в Украйна

Министерството на защитата на Обединеното кралство към този момент разяснява, че съветската военна интервенция е възпрепятствана заради загуби на личен състав и че те се пробват да подсилят армията посредством разнообразни средства, разкри Би Би Си и news. bg.

"Русия от ден на ден се стреми да генерира спомагателни войски, с цел да укрепи и размени загубите на своя личен състав в Украйна. В резултат на тези загуби е евентуално Русия да се бори да организира настъпателни интервенции в лицето на продължителната украинска опозиция ", съобщи министерството.



Неговите специалисти настояват, че "Русия преразпределя сили от толкоз далечни страни като своя Източен боен окръг, Тихоокеанския флот и Армения.



То също по този начин от ден на ден се стреми да експлоатира нередовни източници като частни военни компании, сирийски и други наемници ", добавяйки, че тези сили ще най-вероятно да се употребява "за задържане на завладяна територия и освобождение на нейната бойна мощност за възобновяване на спрени настъпателни интервенции ".


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР