Министерството на отбраната е предупредено за потенциална морска масова миграция“

...
Министерството на отбраната е предупредено за потенциална морска масова миграция“
Коментари Харесай

Пентагонът е предупреден за потенциална „морска масова миграция“ от Хаити на фона на спираловидния конфликт на карибската нация

Министерството на защитата е предизвестено за евентуална „ морска всеобща миграция “ от Хаити, която основава опасения за сигурността за Южна Флорида на фона на разтърсванията на карибската нация.

Ребека Цимерман, помощник-министър на защитата за вътрешната защита и въпросите на полукълбото, свидетелства по отношение на опасенията за всеобщата миграция на Хаити, когато беше запитана от конгресмен Мат Гец, R-Fla., по време на Камарата на въоръжените сили Изслушване на комисията във вторник за разискване на военната позиция на Съединени американски щати и провокациите пред националната сигурност в Северна и Южна Америка.

„ Каква е разликата сред Хаити и провалена страна? “ — попита Гец Цимерман по време на разпита. „ Не можем в действителност да се идентифицираме, тъй като бандите ръководят, държавното управление е изхвърлено и като човек от Флорида съм надълбоко угрижен за тази вълна от хора, която следва да имаме, която идва от Хаити и ще се форсира. "

От времето си в Opa-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР