Министерството на образованието съобщи какво е разпределението на присъственото обучение

...
Министерството на образованието съобщи какво е разпределението на присъственото обучение
Коментари Харесай

МОН обяви кои ученици в София ще учат присъствено

Министерството на образованието заяви какво е разпределението на присъственото образование за учениците в София от идната образователна седмица - 7-11 февруари.

В София учениците от I до VI клас, а също от VIII, IX и XI клас ще стартират втория период присъствено. През цялата последваща седмица учениците от VII, X и XII клас ще имат онлайн занятия. Решението е на столичната Регионална здравна ревизия (СРЗИ)заради достигната 14-дневна заболеваемост от над 2000 на 100 000 души.
Директори на учебни заведения питат по какъв начин ще стартира вторият образователен период
Директори на учебни заведения от цялата страна упорстват за изясненост по какъв начин ще стартира вторият образователен период в понеделник, 7 февруари - присъствено, он...
Прочети повече
Присъственото образование в софийските учебни заведения ще се организира при тестване веднъж в седмицата. Осигурени са задоволително щадящи проби с проба от слюнка за цялата страна, оповестиха от просветителното ведомство. 

В клас без тест могат да влязат всички възпитаници със „ зелен документ “ за имунизация, за преболедуване или за съществуване на антитела.

Дали образованието на ротация в София ще продължи и след 13 февруари, зависи от епидемиологичната конюнктура и решението на СРЗИ.

Министерството на образованието и науката ще заяви по какъв начин ще учат и учениците в останалите области през идната седмица незабавно щом бъдат получени заповедите на съответните районни здравни инспекции.

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР